30 dagar Öppet Köp Fri frakt över 800 kr Leverans 2-5 dagar

Gymutrustning och träningsprodukter för utövare med krav på hög kvalité

Som utövare själva, med många års erfarenhet av branschen, vet vi vilka varumärken som levererar. Vi säljer endast produkter med hög kvalité. Utrustningen ska tåla riktig användning under lång tid.

Mot företag är vi återförsäljare av Matrix gymaskiner, som länge legat i framkant när det kommer till innovation och kvalité.

För privatpersoner ger till exempel Master, Titan samt Reebok ett högt värde till ett rimligt pris.

Vi väljer aktivt bort storsäljare som vi vet riskerar göra kunder besvikna. Med generös garanti och kvalitativa produkter kan vi garantera att du blir nöjd!

Funktionell träning

Att variera träningen är viktigt. Det är lätt att fastna i invanda mönster och därigenom riskera att missa muskelgrupper och stagnera i sin utveckling.

Träning med fria vikter skapar till skillnad från maskiner stora möjligheter till variation.

Med skivstång, hantlar och kettlebells aktiveras även många sekundära muskelgrupper och är därför ett mycket bra komplement till de mer isolerande övningarna som gymmets maskiner erbjuder.

I avdelningen Crossfit hittar ni allt ni behöver för optimal funktionell träning hemma.

Kvalité, Kunskap och Service inom Gym & Fitness

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av gymutrustning och träningsprodukter, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och vi finns även där när det kommer till service och underhåll av gymredskapen vi säljer.

Har du frågor eller funderingar? Hittar du inte det du söker? kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vill du ha offert på en komplett gymlösning för hemmet eller företaget så svarar vi inom 12 h!


Myzone – exakt och mångsidigt bärbart pulsbaserat systemet

Syftet med Myzone är att använda teknik för att hjälpa människor att känna sig bekväma med att träna.

Myzone är ett innovativt bärbart pulsbaserat system som använder trådlös och molnteknik för att exakt och bekvämt övervaka fysisk aktivitet. Myzone levererar en fullt uppkopplad lösning för träningsinstruktörer och är idag träningsindustrins bärbara val när det kommer till att mäta fysisk aktivitet.

Systemet är framgångsrikt på grund av dess noggrannhet som mäts till 99,4%. Detta är verktyget som mäter exakt och även fungerar som en motivationshöjare. Myzone övervakar hjärtfrekvens, kalorier och tidsutövning som sedan omvandlas till Myzone Effort Points (MEPs), med fokus på att belöna dina insatser istället för hur hårt du tränar.

Köp Myzone idag!

Följ oss på instagram