Öppet Köp: 15 Dagar Leverans 2-5 dagarSENASTE NYTTKATEGORIERGymutrustning och träningsprodukter för utövare med krav på hög kvalité

Som utövare själva, med många års erfarenhet av branschen, vet vi vilka varumärken som levererar. Vi säljer endast produkter med hög kvalité. Utrustningen ska tåla riktig användning under lång tid.

Mot företag är vi återförsäljare av Matrix gymaskiner, som länge legat i framkant när det kommer till innovation och kvalité.

För privatpersoner ger till exempel MasterTitan samt Reebok ett högt värde till ett rimligt pris.

Vi väljer aktivt bort storsäljare som vi vet riskerar göra kunder besvikna. Med generös garanti och kvalitativa produkter kan vi garantera att du blir nöjd!

Funktionell träning

Att variera träningen är viktigt. Det är lätt att fastna i invanda mönster och därigenom riskera att missa muskelgrupper och stagnera i sin utveckling.

Träning med fria vikter skapar till skillnad från maskiner stora möjligheter till variation.

Med skivstånghantlar och kettlebells aktiveras även många sekundära muskelgrupper och är därför ett mycket bra komplement till de mer isolerande övningarna som gymmets maskiner erbjuder.

I avdelningen Crossfit hittar ni allt ni behöver för optimal funktionell träning hemma.

Kvalité, Kunskap och Service inom Gym & Fitness

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av gymutrustning och träningsprodukter, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och vi finns även där när det kommer till service och underhåll av gymredskapen vi säljer.

Har du frågor eller funderingar? Hittar du inte det du söker? kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vill du ha offert på en komplett gymlösning för hemmet eller företaget så svarar vi inom 12 h!


Gymutrustning och gymredskap.

Hos oss på Gymspecialisten kan du hitta allt inom gymutrustning och gymredskap. Vår gymutrustning håller hög kvalitet och vi är återförsäljare till stora märken som Casall men erbjuder även prisvärda alternativ med vårt alldeles egna gymutrustnings och gymredskapsmärke Tiguar. Handlar du gymutrustning eller gymredskap hos oss kan du vara säker på att dina produkter håller god kvalitet, oavsett vilket märke de kommer ifrån. Vi erbjuder ett stort utbud av gymutrustning, så att du kan hitta just dina favoriter bland alla våra olika gymredskap. Gymspecialisten har allt ifrån större träningsmaskiner och spinningcyklar, till yogamattor och medicinbollar. Vilken gymutrustning du än föredrar finns den att köpa hos oss. Kanske älskar du att cykla på fritiden och drömmer därför om att ha en alldeles egen spinningcykel hemma? På vinterhalvåret kan det ju vara ganska bekvämt att slippa slita på sin fina tävlingscykel, och istället träna på sin träningscykel inomhus. Utan att behöva lämna hemmet. Bland vår gymutrustning hittar du träningscyklar i flera olika prisklasser och nivåer, allt från proffscyklar till cyklar för nybörjare.

Vi erbjuder även ett stort utbud av gymredskap så som hantlar, kettlebells, skivstänger, medicinbollar och tillbehör. Våra gymredskap håller även dessa hög kvalitet och finns för dig som vill kunna utrusta antingen företagsgymmet eller ditt egna hemmagym. Hemmagym har blivit allt mer populärt, och många drömmer om att kunna få inreda sitt alledeles egna drömgym hemma. Vi finns här för dig när du ska förverkliga din dröm. Gymspecialisten har gymutrustning för alla ställen och tillfällen. Vi har många års erfarenhet och har ett brett sortiment av träningsmaskiner och även ett stort utbud av gymredskap. Yogamattor, pilatesbollar eller hantlar, är bara några exempel på vad du kan hitta i vår webshop. Vi har garanti på alla våra varor och en fenomenal kundtjänst du kan kontakta om du vill ha hjälp att skräddarsy ditt hemmagym, eller om du bara behöver fråga vilken gymutrustning som kan passa just dina behov. På Gymspecialisten är vi specialister på det vi gör och brinner för allt som har med gym att göra. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt gymutrustning och gymredskap för ditt gym.

Träningsprodukter

Äger du ett kommersiellt gym, eller har du äntligen bestämt dig för att för att inreda källaren eller extrarummet hemma med träningsprodukter? Har du bestämt dig för att förverkliga din dröm om ett eget gym? Då har du kommit rätt! På Gymspecialisten kan du hitta allt du behöver för att skapa ett komplett gym. Vi erbjuder träningsprodukter till alla sorters gym, privata eller företag. Våra träningsprodukter kommer antingen från välkända märken eller från vårt egna prisvärda och högkvalitativa märke. Vi säljer träningsprodukter för alla sorters träning, yoga, pilates, spinning eller kanske boxning? Vad behöver du för att göra ditt gym komplett? Har er gamla träningsmaskin gått sönder kan ni hitta en ny snabbt och enkelt i vår webshop. Våra duktiga medarbetare kommer sedan och hjälper er att installera maskinen i ert gym. Vi erbjuder även hyra och leasing av våra gymmaskiner, vi har fördelaktiga avtal där du kan känna dig trygg och säker att dina gymmaskiner alltid fungerar och levererar högsta kvalitet. Utöver maskiner har vi även ett brett utbud av träningsprodukter. Hos oss kan du hitta det där lilla extra som ger dig lite guldkant på träningen. Vi har träningsprodukter så som träningshanddukar och kettlebells, eller kosttillskott och proteinpulver. Allt för att göra din träning så rolig och effektiv som möjligt.

Vi erbjuder även gymgolv och lyftarplattformer för komersiella gym. Ett stort sortiment av träningsprodukter för crossfit kan du även hitta hos oss. I webshopen kan du köpa allt från viktvästar till gummiband och hopprep. Vi har även ett stort sortiment av förvaringsmöjligheter för ditt gym. Behöver du hjälp med vad du kan tänkas behöva i just ditt gym kan du höra av dig till någon av våra Gymspecialister. Vår kundtjänst är proffs på allt som har med gym och göra och hjälper dig gärna att navigera kring våra produkter.